H A P P Y   M I N D S   C O A C H I N G

P R A K T I J K   V O O R   C O A C H I N G   E N   T A A L L E S S E NPraktische informatie

Locatie: 

Als beginnend zelfstandig ondernemer heb ik een mooie etage van een pand aan de Schiedamsedijk in Vlaardingen tot mijn beschikking. ‘Happy Minds Coaching’ is zeer centraal gelegen naast de rijksweg tussen Schiedam en Vlaardingen. Hierdoor is het goed bereikbaar is, ook voor kinderen uit Rotterdam en verdere omgeving.

Voor het pand is voldoende parkeergelegenheid. 

Aanmelden: 

Het is, voor zowel uw kind als voor mij, belangrijk dat er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Dit intakegesprek is geheel gratis.

Het doel van dit gesprek is om een duidelijk beeld van de hulpvraag te krijgen. Op deze manier leren wij elkaar alvast een beetje kennen, kunt u zien waar de werkruimte/ wachtruimte is en kan ik kijken wat ik voor u en uw kind kan betekenen.

Vooralsnog kan de coaching direct beginnen, momenteel is er nog geen wachtlijst.

Als u twijfelt of de zorg over uw kind bij mij als kindercoach behandeld kan worden, kunt u natuurlijk altijd eerst vrijblijvend telefonisch contact hierover met mij opnemen via 06 50419479.  

Soorten hulp: 

Ik geef individuele coaching voor 6- tot 18-jarigen. Daarnaast geef ik regelmatig groepstrainingen met een bepaald thema. Te denken valt o.a. aan faalangst, sociale angst/ problematiek, het verwerken van verlies door scheiding of overlijden, pesten, concentratie, boosheid of opvoedkundige problemen.

Groepstrainingen worden op vaste tijdstippen gegeven; wanneer trainingen plaatsvinden en met welk thema kunt u vinden op de pagina groepstrainingen op deze website.

Daarnaast is het mogelijk om kinderen van de basisschool individueel te begeleiden met extra hulp bij de leerstof. 

Aantal sessies:  

Coaching is veelal opgebouwd uit een aantal opeenvolgende sessies. Voor effectieve coaching zijn er, afhankelijk van de hulpvraag, meestal zo’n 5 tot 10 sessies nodig.